Tarot sorselemzés

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot sorselemzés

Az elemzés időtartama:  kb. 60 perc
Milyen problémák esetén ajánlott? Bármely probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét, illetve annak lehetséges megoldási módjait feltárja. Milyen rendszerességgel ajánlott: 28 naponta egyszer.
A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés. A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot fő különbözősége más tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, (és így az Egésznek kizárólag egy „részét” ismerheti meg), hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja. Ennek következményeképp az egyén saját (vagy mások) személyes valóságára szinte végtelen számú kérdést feltehet, és kaphat választ. A kirakásba a kérdező élete teljességben van jelen. Az egész embert mutatja - így az egész felől közelítve a részletek felé sokkal pontosabb válaszokat kapunk.

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot kártya rendszere által a kérdező választ kaphat  az alábbi témakörökben: 

Bővebben...

Számmisztika elemzés

A pitagóraszi számmisztikáról:
 
pitagoras kisA születésünk pillanatában  jelen lévőenergetikai hatások olyan lenyomatot hagynak bennünk, amelyek egész életünk során  hatással vannak ránk , ezáltal alakítják sorsunkat. Meghatározzák alapvető személyiségjegyeinket, ösztönös reakcióinkat, nehézségeinket, képességeinket. Számmisztikai tanfolyamom és az egyéni konzultációk célja ez: saját magunk ilyen mélységű ismerete, mely segítségünkre lehet abban, hogy életünket a tudatosság által szabadon és boldogan éljük. A számmisztikai elemzés során a fentiek aspektusából vizsgálom a kliens számmisztikai képletét a feltett kérdéseinek aspektusából.
 
Terapeuta: Szotyori István
 
 

Kronobiológia elemzés

Mihez nyújt segítséget a kronobilógiai elemzés?
 
 
 • Az individuális markerek kiszámítása.
 • Fizikai és temperamentum tulajdonságok jellemzőinek leírása.
 • Az érzelmek, az egó és az integrációs folyamatok belső működésének vizsgálata. (pl. készségeknek megfelelő szakma kiválasztása)
 • A természeti tipológiából származó betegséghajlamok meghatározása. Test, lélek, szellembelső konfliktusainak vizsgálata.
 • A nem megfelelő temperamentum kompenzációjának stratégiája. 
 • Személyek összeférhetősége egy csoporton belül. (család,párkapcsolat, mukahely, stb.)
 • A csoport érzelmi és intellektuális, erős és gyenge pontjainak analizise.

Terapeuta: Szotyori István

Dzsuna bioenergetikai kezelés

Csakra-; és auraharmonizálás

Dzsuna Davitashvili volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elvtárs természetgyógyászaként vált híressé. Ő a megalkotója annak a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása.Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A Dzsuna tehát energetikai gyakorlatok komplex rendszere. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Ezzel a módszerrel az étertestben és az aszrtáltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika, így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer (kb. 35-60 perc) magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is.

Dzsuna bioenergetikai masszőr: Szotyori István

Bővebben...

Kristály programozás

kristaly 011 pngA kristályprogramozás egy rendkívül hatékony technika, melynek segítségével különböző kritályokba az  adott egyénnek legmegfelelőbb mentális program "beprogramozásával" előidézhető a programnak megfelelő pozitív változás, pl. hatékony tanulás, egészség, harmonikus párkapcsolat, optimális testsúly elérése, nyugodt alvás, stb. 

A kristálygyógyítás egy speciális, kristályokkal történő módszer, mely a finomanyagi testekben hoz létre pozitív változást, melynek következtében helyreáll a test egészséges működése.

Bővebben...

Metamorf masszázs

  • Kezelés neve: Metamorf masszázs
  • Kezelő neve: Szotyori István
  • Kezelés időtartama: 90 perc
  • Milyen problémák esetén ajánlott:
   • A masszázs mellékhatásaként megszűnnek olyan pszichoszomatikus betegségek és tünetek, mint pl. a gyakori végtaggörcsök, vérnyomásproblémák, izomrángások, gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmuszavar, rendszeres szívszúrás, fokozott izzadás vagy a szájszag. Az állandóan hideg végtagok a masszázs hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás, illetve a gyakori torok- és fülfájás. 
   • Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására: koraszülött, császármetszéssel, nyakra tekeredett köldökzsinórral világra jött gyerekek gyógyítására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak a gyermek egész későbbi életére.
   • A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.
  • Ellenjavallatok: 

Bővebben...

Hellinger-féle egyéni családállítás

hellinger 11Kezelés neve: Hellinger-féle egyéni családállítás
Kezelő neve: Szotyori István
Kezelés időtartama: 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott: bármilyen életvezetési, érzelmi, egészségügyi probléma esetén ajánlott, általában azok veszik igénybe az egyéni családállítást, akik még nem készek a csoportban való munkára, illetve időbeosztásuk miatt nem tudnak azokon részt venni, vagy külön figyelmet igényelnek.
Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: 18
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta egy alkalom.
 

Bővebben...